Niveau
Geen voorkeur
MBO niveau 2
MBO niveau 3
Locatie
Geen voorkeur
Diemen
Nieuwegein

Gezel schilder

Als gezel schilder combineer je handigheid met creativiteit en precies werken. Je schuurt, schildert, behangt, zet glas, maakt schoon en je onderhoudt het gereedschap. Ook heb je een schat aan kennis over materiaal en ondergronden.

Metselaar

Als metselaar ben je goed in passen en meten. Je werkt binnen en buiten. Je werkt samen met je collega’s, maar bent vooral zelfstandig aan het werk.

Stukadoor

Als stukadoor werk je in de afbouw. Dit betekent dat jij zorgt voor een goede afwerking van een gebouw. Jouw mooie strakke muur zorgt voor het wow-effect!

Gezel stukadoor

De laatste werkzaamheden aan wanden, plafonds en gevels oppakken? En mede bepalen hoe een pand wordt beleefd? Als stukadoor ben je bezig met werkzaamheden in de afbouw. Dat betekent dat gebruikers van panden jouw werk altijd zien.

Tegelzetter

Als tegelzetter werk je vooral in de nieuwbouw en renovatie van huizen en kantoren. Jij maakt van een ruwe muur iets moois. Met elke dag andere tegels die gezet moeten worden, op een andere locatie, is tegelzetten leuk en afwisselend werk.

Timmerman

Als timmerman bouw je mee aan woningen, kantoren en andere gebouwen. Je wordt ingezet op verschillende klussen en gebruikt hierbij allerlei bouwmaterialen, gereedschappen en machines. Timmeren is een vak met veel afwisseling.

Allround tegelzetter

Van niets iets heel moois maken. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Als tegelzetter is dat precies wat jij gaat doen. Je werkt vooral in de nieuwbouw en bij de renovatie van huizen, kantoren en bedrijven.

Allround timmerman

Heb jij de opleiding timmerman niveau 2 afgerond? En wil je graag nog verder leren? Dan is de opleiding timmerman op niveau 3 echt iets voor jou!

VMBO uitstroomprofiel BWI

Kies je voor de bouw-vmbo dan ga je vanaf het derde leerjaar voor het vaktechnisch onderwijs naar het opleidingscentrum van Bouwmensen en de Schildersvakschool aan de Utrechthaven 13 te Nieuwegein. In Nieuwegein heeft de bouw-vmbo de beschikking over een prachtige praktijkruimte waar alle onderdelen van de bouw beoefend kunnen worden.

Renoveren

Als renovatiemedewerker vervul je een belangrijke taak in de bouw. Je houdt je bezig met het renoveren van huizen, kantoren en bedrijven. Doordat jij het gebouw opknapt, kan het er weer heel wat jaren tegenaan.

Allround metselaar

Heb jij je diploma Metselaar niveau 2 op zak? En wil je graag nog verder leren? Of ambieer je een hogere functie in de bouw? Dan is de opleiding Allround metselaar op niveau 3 echt iets voor jou!
Load More