WERKEN IN DE BOUW?

Laat je omscholen

Wil je als volwassene aan de slag in de bouw maar heb je hier geen geschikte opleiding voor? Kom dan naar een van onze opleidingsbedrijven. Bij ons kun je terecht voor een praktijkopleiding en loopbaanadvies. En je kunt na een korte basisopleiding direct aan de slag!

Veel bouw- en schildersbedrijven in de regio Utrecht hebben meer werk en zijn op zoek naar vakmensen. Gemotiveerde medewerkers die willen werken, vroeg kunnen opstaan en ervaring hebben met timmeren, metselen, tegelzetten, stukadoren of schilderen.

Kandidaten die graag in de bouw zouden willen werken maar geen of weinig ervaring hebben in een van deze beroepen, kunnen hiervoor een praktijkopleiding volgen. Praktijkopleidingen zijn er voor de verschillende beroepen in de sector. Afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en mogelijkheden kan gekozen worden uit korte praktijktrainingstrajecten met een stage. Of een tweejarige BBL-vakopleidingen waarin naast praktijk ook theorie is opgenomen, werken en leren tegelijk. 

Wil jij aan de slag in de bouw? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na jouw aanmelding plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we alle mogelijkheden door en proberen we samen een opleidingstraject te formuleren. Kandidaten die een traject starten, beginnen met en kennismakingsweek om te kijken of er een juiste beroepskeuze gemaakt is.
Bij een positief advies zal vervolgens een trainings- of opleidingstraject starten.

Leerweg

Niveau

MBO

Duur

Duur

2 jaar

Start

Start

4 keer per jaar

Locatie

Locatie

Nieuwegein, Diemen

Onze opleidingen worden aangeboden door:

AANMELDEN

Wil je weten welke opleiding jij bij ons kunt volgen?

Wij denken graag met jou mee! Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld een praktijkopleiding gecombineerd met taalonderwijs. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.