Leren werken in de bouw

Bouwbedrijven zijn op zoek naar vmbo’ers, mbo’ers en zij-instromers met interesse in techniek. Om te laten zien welke opleidingsmogelijkheden er zijn in Midden-Nederland, is de wervingscampagne Leren werken in de bouw gestart. Een campagne die zich richt op het werven van leerlingen voor BBL-opleidingen, dus leren en werken tegelijk. Leren werken in de bouw is een initiatief van de opleidingsbedrijven Bouwmensen Utrecht, Schildervakopleiding Midden-Nederland, Schildersvakopleiding Amsterdam en NOA Midden Nederland.

Bouwmensen Utrecht is het opleidingsbedrijf voor de bouwsector in de regio Utrecht. Bouwmensen-Utrecht leidt jongeren op in de beroepen, timmeren, metselen, stukadoren en tegelzetten op niveau-2 en niveau-3..

Naar website

De Schildersvakopleiding Midden-Nederland is voor leerlingen van het vmbo die willen doorstromen naar een uitvoerend beroep als onderhouds- of nieuwbouwschilder in de regio Utrecht.

Naar website

Schildersvakopleiding Amsterdam is het opleidingsbedrijf voor de schilder- en onderhoudssector in de regio Amsterdam Zuid-oost. Bij de Schildersvakopleiding kun je een vakopleiding schilderen en onderhoud volgen.

Naar website